miércoles, 9 de diciembre de 2009

Entrevista amb el Sr. Aguilera

Dissabte passat, dia 5 de desembre, havíem concertat cita amb el Sr. Esteban Aguilera, venedor del mercat a una parada de decoració per a la llar.
Per causes alienes a nosaltres, la cita no es va poder dur a terme. És aquest el motiu pel què encara no hem pogut publicar la seva entrevista igual que tampoc imatges del seu lloc de treball. Després d'esperar que durant els primers dies d'aquesta setmana poguéssim visitar-lo, no ha estat possible degut al pont de la Constitució.
Ens hem tornat a posar en contacte amb ell i, finalment, sembla que aquest dissabte dia 12 podrem procedir a entrevistar-lo sobre quina ha estat la seva experiència fins ara al món del mercat.
Cal dir que el Sr. Aguilera fa més de vint anys que es dedica a aquest negoci, i que no només se centra en un únic mercat i en un únic poble, sinó que es mou per sis mercats diferents (Badalona, Castelldefels...). Amb el seu testimoni podrem saber quines diferències fonamentals hi ha entre la legislació d'un poble i la d'un altre, o, si més no, amb quines restriccions es troba en alguns d'ells.

La seva experiència ens pot servir per comprendre quina és la vida del venedor de mercat i quins són els punts positius i els negatius de la seva feina. Però això només podrà ser a partir de dissabte, que confiem en no tenir cap impediment per a poder dur a terme l'entrevista tan esperada per nosaltres.

Teresa Martínez

No hay comentarios:

Publicar un comentario