martes, 1 de diciembre de 2009

Com ho farem?

El guió que seguirem, durant la realització d’aquest blog, consta d’una sèrie de tasques concretes que haurem de realitzar i distribuir-nos cada un dels components que constitueix el grup.

Entre aquestes taques destaquen les entrevistes, les qual es realitzaran amb l’objectiu d’apropar-nos més al tema que estem tractant. Volem parlar amb els testimonis i conèixer tant les experiències dels venedors com les dels compradors, per després poder contrastar-les i extreure les nostres pròpies conclusions. Mirarem també d'accedir a alguns càrrecs de l’ajuntament, a partir dels qual esperem que ens aclareixin quin és el funcionament i l’organització que regeix aquests mercats.

A més, també s'ha parlat d'altres possibles propostes, com és la de visitar alguns mercats especialitzats en antiquaris o bé en productes artesanals. Fins i tot, podriem realitzar alguna sortida per visitar un d'aquests mercats que es fan a uns determinats pobles durant unes dates concretes. Tot i així, aquests punts queden encara per concretar.

Una altra de les funcions a realitzar, serà fer una cerca documental, basada no només en la xarxa, és a dir en algunes webs d'interés relacionades amb el tema central, sinó també en un fons bibliogràfic.

Les rutes que marcaran els nostres passos a l'hora de treballar, s’ubicaran bàsicament en algunes zones del Maresme, en especial a Mataró i a Barcelona.

Esperem dur-ho a terme amb èxit i que sorgeixin altres possibles idees per a fer més completa la informació.

Montse Punsoda Castellà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario